Forside\Hvad søger du...\Digital Home 16. juli 2024  
 
 
 Stationære computere
Bærbare computere
Produkter & priser
Digital Home Living
Attech Fjernbackup
Attech SPAM Firewall
IT-service & konsulentbistand
  
 Telefoni Webshop
  
 Nyt via Facebook
  
 Firmaprofil
Kontaktinfo & åbningstider
Vejbeskrivelse
Salgs- og leveringsbetingelser
Persondatapolitik
  
 USG Danmark
  
 Fjernsupport
LogMeIn
  
Digital Home Living

Digital Home Living

Digital Home Living - TV, mediecenter eller hjemmebiograf ?

Når du skal ud og købe ind til det digitale hjem, er der mange faktorer, der skal overvejes. Hos Attech Computer sørger vi for at guide dig igennem denne proces med kyndig og præcis vejledning.


Fladskærms-TV

Det at købe et fjernsyn er med introduktionen af fladskærme blevet et langt sværere køb, og stiller i dag langt højere krav til køberens viden. De fleste steder skal du som første gangs køber have en stor teknisk indsigt og viden, for at kunne vurdere de enkelte fladskærmsalternativer og finde frem til den bedste skærm.

Hos Attech Computer guider vi dig igennem købet, på et sprog du kan forstå. Vi oversætter de tekniske termer og begreber til let forståelige egenskaber og hjælper dig med at forstå hvilke muligheder der findes i de nye fladskærme. Vi er ikke bange for at fortælle dig om styrke og svagheder, og dermed give dig det helt rigtige beslutningsgrundlag.


Lydsystemer

For at få det fulde udbytte af dit digitale hjem, er det en god ide at være opmærksom på lydoplevelsen. Lydoplevelsen er med til at skabe en bedre helhedsoplevelse, og med til at forbedre oplevelsen af dine DVD-film i hjemmebiografen.

For at opnå en god lyd skulle man før i tiden have store og oftest grimme højttalere. Teknologien har dog udviklet sig gennem de senere år, så vi i dag kan tilbyde de bedste lydoplevelser i eksklusivt design.


Afspillere og optagere

Da videoen for en årrække siden blev introduceret, var det en mindre revolution at man kunne optage de tv-programmer man ikke kunne nå at se.

En ny revolution er i dag på markedet, harddisk-recordere. Med introduktionen af disse har du mulighed for digitalt at optage udsendelser fra TV ned på en harddisk. Dette er i sig selv ikke revolutionært, men det faktum, at man kan lave time-shifting, når optagelsen er digital, er en stor forandring. Time-shifting betyder, at du for eksempel ved et tryk på en enkelt knap kan bevæge dig forbi en reklame blok. En anden mulighed er mediecentret, som kommer fra IT verdenen og giver endnu flere muligheder.


Tilbehør

Introduktionen af det digitale hjem betyder også, at udstyret i din stue bevæger sig over i computerverdenen. En verden der er præget af hurtig teknologisk udvikling og har krav om et højt vidensniveau.

Hos Attech Computer har vi gennem 15 år arbejdet med computere og kender derfor denne verden, og vi ser det som vores fineste opgave at guide dig igennem købsprocessen. Vi forlader dig dog ikke her. Vi sørger også for at følge det digitale hjem helt ind i dit hjem.

Vi tilbyder derfor en lang række produkter, som er nødvendige for den optimale udnyttelse af dit udstyr. Derudover tilbyder vi også produkter, som hjælper dig med at få det digitale hjem til at passe perfekt ind i dit hjem.


Kontakt os for rådgivning om løsninger til DIT DIGITALE HJEM.